Hej Mälardalen! Har du någonsin funderat på att solfilma din bil? Hos oss på Västerås ledande solfilmningstjänst har vi den expertis och kunskap som krävs för att ge din bil en riktigt snygg och professionell toning.

Det finns några faktorer som kan orsaka problem med toning av bilrutor.

  1. Blåsor eller bubblor: Om solfilmningen inte har applicerats ordentligt kan det bildas blåsor eller bubblor mellan filmen och bilrutan. Detta kan vara ett resultat av att det inte har varit tillräckligt med rengöring eller att filmen inte har applicerats med jämnt tryck.
  2. Färgskiftningar: En oprofessionell eller billig solfilmning kan leda till att bilrutan får en missfärgad eller ojämn toning. Detta kan också inträffa om filmen utsätts för solen och bleks över tiden.
  3. Krackelering: Om solfilmen har applicerats på en skadad bilruta, eller om bilen har utsatts för extrema temperaturförändringar, kan det leda till att filmen krackelerar eller spricker.
  4. Lagring eller transport: Om solfilmen inte har förvarats eller transporterats på rätt sätt kan det leda till att den skadas eller påverkas negativt, vilket kan resultera i problem när den appliceras på bilrutan.

Som professionella solfilmningsleverantörer arbetar vi hårt för att säkerställa att alla dessa problem undviks och att vår solfilmning är av högsta kvalitet. Men om det ändå skulle uppstå några problem är vi alltid redo att lösa dem så snabbt och enkelt som möjligt för våra kunder.

Hos oss kan du känna dig trygg och säker med din solfim. Vi erbjuder garanti på alla våra toningar av bilrutor, vilket innebär att om du inom 1 månad skulle uppleva några problem med vår solfilmning så åtgärdar vi dem snabbt och enkelt – helt utan extra kostnad för dig.

Behöver jag tänka på något när mina bilrutor är solfilmade ?

Det är möjligt att du kan skada solfilmen på din bil om du inte tar hand om den ordentligt. Här är några saker att tänka på för att se till att din solfilm håller sig i bästa skick:

Tvätta bilrutorna på rätt sätt: Använd mild tvål och en mjuk trasa för att tvätta bilrutan med solfilm på ett försiktigt sätt. Undvik hårda tvättsvampar eller borstar som kan skada filmen. Torka försiktigt av med en mjuk trasa eller handduk.

Var försiktig med rengöringsmedel: Undvik att använda starka kemikalier eller rengöringsmedel på solfilmen. Använd en mild rengöringsspray som är lämplig för solfilmer för att undvika att skada eller försvaga filmen.

Utsätt inte solfilmen för höga temperaturer: Undvik att parkera din bil i direkt solljus, särskilt under varma sommardagar. Höga temperaturer kan göra solfilmen mjuk och försvaga den över tid.

Genom att följa dessa enkla steg kan du hjälpa till att förlänga livslängden på din solfilm och säkerställa att den fortsätter att se bra ut och skydda dig och din bil.

Categories:

No responses yet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *